dimarts, 31 de març del 2009

la rematada

Avui he estat a Haridwar per fer-hi nit ja que demà surt el tren a les 6 del matí que m'ha de portar a Delhi ja de camí cap a casa.
He aprofitat per rematar l'estada veient els llocs d'interès d'aquesta ciutat.

Els temples de ­Mansa Devi a dalt d'una muntanya, després el Bharata Mata en un edifici de set pisos i a cada planta les seves deïtats o personatges destacas del país, tot seguit el Ma Vaishnaro Mandir un temple curiós per la seva façana adornada i acolorida amb diferents deïtats de grans dimensions, i finalment el Pawan Dham amb el seu interior decorat amb petits vitralls de colors. Al capvespre al Ghat de Hari Ki Pairi han fet la cerimònia del Aarti dedicat al riu Ganga i amb un espectacle de foc impressionant.
Aquestes han sigut les últimes visites que he fet enguany en el país.
Sopar i dormir en un hotel bastant "cutre" però que per una curta nit és suficient.

2 comentaris:

  1. home, mira... després de les nits al cotxe...
    cutre per cutre, al menys deus haver estat més estirat, no?
    pena, perquè ja tornes...
    alegria, perquè estaràs aquí.
    ptons
    Xino

    ResponElimina
  2. Després de tant de temple, no crec que tornis a entrar mai més en una Església !. O potser ara t'ha entrat tant que et faràs de l'Opus !.
    Ara digues sincerament: tornes amb moltes ganes o per el contrari, tal com deies, ja et quedaries aquí?. Tornes més occidental que mai o per el contrari penses que com l'orient no hi ha res?. Conèixer i tornar ràpid,oi?.

    Bé,me'n vaig a l'endemà que m'atrasso!, i és que des que ets fora em foto un tute d'ordinador que és massa!. Per cert que aquells folls que no s'enteren mai de res em pregunten si sé res de tu!. A bona hora, amb la feina que has tingut en posar-nos al dia !.

    Cordetes dixit que s'envà al Dimecres d'acomiadament.

    ResponElimina